Sigurnost

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).Napominjemo da korištenje Pay Way sustava plaćanja znači i tajnost podataka o broju vaše kreditne kartice te nemogućnost naplate iznosa većeg od autoriziranog.

Naplata (terećenje računa/kartice) se vrši tek nakon što je roba spremna za isporuku. Ukoliko trenutno nemamo sve naručene artikle na zalihi, kontaktirati ćemo Vas radi dogovora o slanju i naplati artikala koji su u tome trenutku dostupni.

FERRETTI KERAMIKA d.o.o se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici FERRETTI KERAMIKA d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.