Dostava

Dostavu vršimo na području Republike Hrvatske.

Sve narudžbe artikala koji su dostupni na zalihi u trenutku naručivanja biti će spremne za dostavu unutar 2 radna dana. Ukoliko trenutno nemamo sve naručene artikle na zalihi, kontaktirati ćemo Vas radi dogovora o slanju i naplati artikala koji su u tome trenutku dostupni.


Koristimo slijedeće načine dostave:
• Putem GLS kurirske dostave – trošak dostave iznosi 25,00 kn za sve narudžbe plaćene unaprijed odnosno 30,00 kn za sve narudžbe uz plaćanje pouzećem.

• Osobno preuzimanje u Zagrebu, Radnička cesta 41 (uvjet preuzimanja paketa osobno na navedenoj adresi je plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja ili prethodno izvršena uplata na račun FERRETTI KERAMIKA d.o.o. Preuzimanje je moguće tek nakon što uplata bude vidljiva na računu)
• Osobno preuzimanje na adresi Rajići 14, HR-48264 Vojakovački Kloštar (uvjet preuzimanja paketa osobno na navedenoj adresi je plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja ili prethodno izvršena uplata na račun FERRETTI KERAMIKA d.o.o.. Preuzimanje je moguće tek nakon što uplata bude vidljiva na računu)

FERRETTI KERAMIKA d.o.o.(vlasnik stranica aninetkanine.com) odriče se bilo kakve odgovornosti za štete koje mogu nastati od trenutka uručenja pošiljke dostavnoj službi do trenutka isporuke korisniku.

Provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju.


Predajom narudžbe putem stranica aninetkanine.com Kupac se slaže sa svim gore navedenim uvjetima dostave.